حذف حساب کاربری و دادهها
حذف حساب کاربری منجر به نابودی دائمی تمام دادهها میشود.
حذف حساب کاربری الآن
حساب کاربری بلافاصله و بدون امکان بازیابی حذف خواهد شد.
تأیید در پنجره مودال مورد نیاز است.
درخواست حذف از طریق تلفن (روش پشتیبان)
اگر نمیتوانید حساب خود را از طریق رابط کاربری حذف کنید، درخواستی با شماره تلفن خود ارسال کنید. ما آن را ظرف ۳۰ روز پردازش خواهیم کرد.